top of page
gmg-401-1747 - by chess bonte_edited.jpg

Slimme technieken met een duurzaam eindresultaat.

Bij GMG Reconstruct maken we het verschil door de kennis en uitvoering van technieken intern te behouden. Wij denken samen met jou na welke oplossingen op maat zijn van jouw verbouwwensen en de huidige normen. Geen verschillende contactpersonen, facturaties en overdracht naar anderen. GMG Reconstruct realiseert van ruwbouw tot techniek jouw visie volgens de laatste innovaties.

 Sanitair

Een ruime ervaring in loodgieterij en badkamerinstallaties maakt ons expert in het realiseren van sanitaire voorzieningen die perfect zijn afgestemd met jouw visie. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.  

Met een esthetisch oog voor product, kennis en precisie realiseren wij de vernieuwing en installatie van elk type badkamer met schitterende eindresultaten.

Ventilatie

Doorheen de dag verlaagd de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk, met effect op jouw gezondheid. Nu elke woning streng geïsoleerd wordt, is een goede ventilatie cruciaal.  

Vaak wordt gekozen voor een Systeem D: mechanische toevoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht  via het ventilatiesysteem in de droge ruimtes van de woning. De doorstroming verloopt via roosters of spleten onder de binnendeur. 

Airco

De vraag naar airco’s is de laatste jaren fors gestegen. Zomers worden warmer, waardoor het ook binnenshuis warmer wordt. De recentste modellen kunnen niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Zo kiest men tegenwoordig airco's vaak als hoofdverwarming voor slaapkamers.

 

Hoe het werkt? Een lucht-lucht warmtepomp (airco) onttrekt warmte aan de kamer en geeft deze af aan de buitenlucht. De binnen- en buitenunit zijn verbonden met twee koperen leidingen, waar koelmiddel in zit. Dit is een gesloten circuit. Een airco is dus ook een warmtepomp, resulterend in een betere EPC-score.

Elektriciteit

Met 2 bedrijfsleiders aan boord afgestudeerd in elektriciteit, is deze 'stiel' het kloppend hart van ons techniekenteam.  Elektriciteit wordt belangrijker en complexer in de woning, met als resultaat een verhoogd comfort. Met op maat gemaakte elektriciteitsplannen en lichtstudies voorziet GMG in alle wensen volgens de laatste innovaties voor efficiënt energieverbruik, zoals bv. slimme domoticasystemen. 

Warmtepomp

Op zoek naar een energiezuinig verwarmings-systeem? Kies dan voor een warmtepomp, hét alternatief voor een gascondensatieketel. Een warmtepomp is perfect combineerbaar met vloerverwarming en kan ook functioneren als airco in de zomer. Een lagere ecologische voetafdruk én heel gunstig voor de EPB-score. Een warmtepomp heeft een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud. Vraag hieronder meer info voor zowel een lucht/water-warmtepomp als lucht-lucht.

Zonnepanelen

Wanneer je zonnepanelen op jouw dak laat installeren verlaag je niet alleen de CO2-uitstoot, je bespaart ook op energiekosten. Zonnepanelen zijn volgens GMG een 'must-have' investering omwille van de meerwaarde op jouw woning en het gegarandeerd lager E-peil. Een snelle en vlotte service van ons eigen team zorgt ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt.

gmg-224-4692 - by chess bonte.jpg
gmg-167-1595 - by chess bonte.jpg
gmg-108-4521 - by chess bonte_edited.jpg
gmg-240-1628 - by chess bonte.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page