top of page
gmg-374-4861 - by chess bonte.jpg

REALISATIES.

Voor GMG staan kwaliteit en service centraal doorheen het bouwproces, om zo tot een uniek eindresultaat te komen. We tonen u graag een greep uit onze verbouwingen en nieuwprojecten rond Gent.

Nieuwbouw villa
Bachte-Maria-Leerne

Deze prachtige alleenstaande woning in het pittoreske Bachte-Maria-Leerne heeft een eigentijdse, moderne look en is gebouwd volgens de laatste energienormen. 

Verbouwing 
Sint-Martens-Latem

Een gezinsvriendelijke woning waarin de authenticiteit van het pand gecombineerd werd met moderne technieken. Naast de woning die volledig onder handen genomen, werd er een vrijstaande multifunctionele ruimte gebouwd in de achtertuin. 

Nieuwbouw villa
Deurle

Strakke nieuwbouw villa met e-peil 14, vier slaapkamers en twee badkamers. Een hoge afwerkingsgraad met gietvloer, maatwerk keuken en hoogwaardige verlichting. Een buitengevel in crepi en hout geven afwisseling en een authentiek resultaat.

Verbouwing Deurle

Renovatie van een prachtige bestaande villa midden in de bossen van Deurle. Ruwbouwfase en technieken.

Verbouwing De Pinte

Een bestaande woning uitbreiden om het mogelijk te maken voor het inwonend koppel om op het gelijkvloers te wonen. Langs de achterzijde werd er een moderne ruimte aangebouwd.

Verbouwing De Pinte

Complete renovatie en uitbreiding van een bestaande halfopen bebouwing naar de huidige energienormen.

3 Nieuwbouw woningen
Zwijnaarde

3 moderne energiezuinige woningen waarvan 1 open en 2 halfopen en afgewerkt met een witte en grijze gevelsteen. 

Nieuwbouw Deinze

Halfopen moderne woning met 2 slaapkamers in het centrum van Deinze. Een combinatie van een grijze gevelsteen en zwart Thermowood maakt het geheel fris.

All pictures by Chess Bonte

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page